Ga naar hoofdinhoud
06-40994955 info@pedicuresalonjosementink.nl Klaproos 12 7483 AR Haaksbergen

Pedicure behandelingen

Een standaard pedicurebehandeling omvat het knippen van de nagels, reinigen van de nagelomgeving, het eelt verwijderen en evt de speciale verrichtingen zoals het verwijderen van likdoorns en ingroeiende nagels.
De behandeling wordt altijd afgesloten met een heerlijke voeten crème.

Een pedicurebehandeling waarbij ook de mycose (schimmel) nagels behandeld worden, zal ook wat huiswerk bevatten. Als u de juiste producten gaat gebruiken thuis, zal de behandeling het meest effectief zijn. Ik geef hiervoor een advies op maat, en zal de voortgang van de behandeling regelmatig met u bespreken.

Een pedicurebehandeling waarbij ook de ingroeiende nagel behandeld wordt, zal eveneens een advies op maat worden gegeven. Welke methode we daarvoor gaan toepassen hang af van de situatie bij u op dat moment. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat we voor een nagelbeugel gaan kiezen. Ook daar zijn weer verschillende mogelijkheden voor. Deze behandeling zal
ook regelmatig met u worden besproken.

We zijn een groot deel van ons leven op de been, we worden steeds ouder maar ook actiever. De zorg voor uw voeten is belangrijk voor een gezonde en actieve levensstijl. Laat uw voeten daarom regelmatig verzorgen door een pedicure.

Prijslijst

Standaard behandeling€ 32,00

Nagels knippen, eelt verwijderen, evt speciale verrichtingen zoals likdoorns en ingroeiende nagels behandelen. Nagel omgeving reinigen en incremen.

Deelbehandeling (alleen nagels knippen)€ 20,00
Schimmelnagel test€ 29,95

In 10 minuten doen wij een test van de aangetaste nagel U heeft gelijk de uitslag. Wij kunnen dus gelijk een behandelplan opstellen.

Meer informatie

Naspanbeugel€ 35,00
Podofixbeugel€ 25,00
Nagelreparatie (per nagel)€ 15,00
Orthese op maat (groot)€ 15,00
Orthese op maat (klein)€ 10,00
Wrat verwijdering met HTC pen, per keer€ 10,00

Januari 2023 (Prijsveranderingen onder voorbehoud)